Diensten van Grevenhof Grondwerken

Grevenhof grondwerken heeft een breed scala aan diensten die zij voor u kan uitvoeren. Heeft u plannen voor een verbouwing en heeft u graafwerk nodig? Wilt u de tuin flink op de schop nemen of uw oprit opnieuw bestraten? Ontdek hier welk werk Grevenhof Grondwerken voor u uit handen kan nemen.  Hier vindt u een overzicht van onze diensten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

 


Bestrating

Bent u op zoek naar een geschikte professional voor uw straatwerk? Dan kunt u uiteraard Grevenhof Grondwerken inschakelen. Wij leggen voor u allerlei soorten straatwerk aan. Van een oprit voor uw garage tot de aanleg van complete tuinpaden. Of u nu kiest voor gebakken waaltjes of natuursteen onze professionals leggen uw straatwerk op prachtige wijze neer.


Lees meer>>

Graafwerk

Wilt u een vijver aanleggen? Dan moet er eerst gegraven worden. Wilt u een vijver aanleggen? Er zal eerst gegraven moeten worden. Kabels verleggen? Dan moet eerst de schop erin. Wij helpen u graag. Onze vakspecialisten staan met hun  schop en graafmachine klaar om voor u het graafwerk tot uitvoer te brengen. Of het nu gaat om een klus in Ermelo, Putten, Harderwijk of daar nog buiten. Wij komen naar u toe, hoe groot en lastig de klus ook is. 

Lees meer >>Tuinaanleg

Uw tuin eens flink op de schop? Dan moet er heel wat gebeuren. Bomen, struiken en oude stenen en bestrating moeten worden verwijderd. Hierbij komt veel kap- en graafwerk kijken. Vervolgens kan de tuin weer worden gevuld met bestrating, een nieuw gazon en beplanting. Grevenhof Grondwerken Ermelo staat voor u klaar om deze klus te klaren.


Lees meer >>

Bomenkap

Neemt een boom al het licht weg in uw tuin? Zijn bomen rondom uw woning ziek en moeten ze uit veiligheid worden verwijderd? Grevenhof Grondwerken kan voor u de bomenkap van deze bomen verzorgen. 

Lees meer >> 
Zwembad aanleg

Wilt u een zwembad aanleggen in uw tuin? Laat dit op professionele wijze uitvoeren door Grevenhof Grondwerken. Van het uitgraven van de locatie tot het plaatsen en verzorgen van beplanting en sierbestrating rondom het zwembad. Wij voeren het voor u uit. 

Lees meer >>

Opbellen
E-mail