Tuinaanleg
Uw tuin eens flink op de schop? Dan moet er heel wat gebeuren. Bomen, struiken, oude stenen en bestrating moeten worden verwijderd. Hierbij komt veel kap- en graafwerk kijken. Vervolgens kan de tuin weer worden gevuld met bestrating, een nieuw gazon en beplanting. Grevenhof Grondwerken Ermelo staat voor u klaar om deze klus te klaren.

U kunt door ons uw complete tuin laten renoveren of een klein deel van uw tuin opnieuw laten aanleggen. Neem voor de mogelijkheden en bij eventuele vragen gerust contact met ons op.

Onderdelen van het renoveren van de tuin die wij zoal uitvoeren.

1. Het aanleggen van een nieuw gazon door middel van kant en klare graszoden. U wilt een mooi nieuw gazon, maar heeft geen zin in het lange wachten op graszaad, het zaaien ervan en de problemen die vogels vervolgens kunnen veroorzaken? Dan bieden wij u met het aanleggen, van een nieuw gazon, door gebruik van graszoden een perfecte oplossing. Wij zorgen ervoor dat grond wordt omgespit en licht wordt aangereden. Vervolgens wordt de grond voorzien van graszoden. Eventueel is bemesting van uw gazon na plaatsen ook mogelijk. 

2. Een gazon moet daarna natuurlijk goed worden onderhouden. Net als de planten en struiken in de tuin.Heeft u geen zin om telkens met de sproeier te slepen? Ook dan hebben wij voor u de oplossing. Wij verzorgen een complete beregeningsinstallatie, van de pomp tot de leidingen en sproeiers. Eventueel is zelfs een computeraansluiting mogelijk. 

3. Plaatsing van schuttingen en tuinhuisjes. Ook voor het plaatsen van een schuttingen, en dus het prive maken van uw tuin, bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunnen wij voor u prachtige schuttingen plaatsen, maar ook gazen hekwerk afgeschermd met beplanting zoals hedra. Alles is mogelijk en wij geven u graag advies. Wilt u uw tuin opleuken met een tuinhuisje, ook dan helpen wij u graag verder. Neem voor meer informatie en/of vragen gerust contact met ons op of kijk op voor meer inspiratie op de website van één van onze leveranciers Van der Leeden hout en plaatmateriaal 


Opbellen
E-mail