Graafwerk

Wilt u een vijver aanleggen? Dan moet er eerst gegraven worden. Kabels verleggen, riolering plaatsen of leidingen in de grond leggen? Er zal eerst gegraven moeten worden. Wij helpen u graag. Onze vakspecialisten staan klaar om voor u het graafwerk tot uitvoer te brengen. Of het nu gaat om een klus in Ermelo, Putten, Harderwijk of daar buiten. Wij komen naar u toe, hoe groot en lastig de klus ook is. 

Grote voordelen om graafwerk door Grevenhof Grondwerken te laten uitvoeren:

  • Grond of zand wordt afgevoerd
  • Professionele aanpak door vakspecialisten
  • Wij denken met u mee in het maken van de beste keuzes 
  • U kunt ons zowel voor bouwprojecten al tuinaanleg bij ons terecht.  

Graafwerk in de tuin

Naast graafwerk in de bouw is ook bij tuinaanleg graafwerk vereist. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van uw vijver of een zwemband in uw tuin. Bent u van plan zo'n project uit te voeren, dan is Grevenhof Grondwerken uw ideale partner. Wij zijn instaat uw tuin uit te graven, maar vervolgens ook uw zwembad of vijver te plaatsen. Wij helpen u van A tot Z. 

Voor meer informatie over tuinaanleg op onze overzichtelijke pagina over tuinaanleg. 


Graafwerk in de bouw

Of het nu gaat om een grote bouwput of een kleiner project. Grevenhof is in staat voor u het graafwerk tot uitvoer te brengen. Denk hierbij aan riolering en infiltratie werken. Wij helpen u graag verder. Neem voor vragen of een offerte aanvraag gerust contact met ons op.Opbellen
E-mail