Over ons

Grevenhof Grondwerken is al meer dan vijftien jaar een betrouwbare onderneming. Opgericht door H. van Grevenhof is het bedrijf uitgegroeid tot een uitstekend grondwerken bedrijf in Ermelo en omgeving.

In de loop der jaren heeft het personeel van Grevenhof Grondwerken veel ervaring en expertise opgedaan op diverse gebieden. Waar het ooit met graafwerk begon is het bedrijf inmiddels gespecialiseerd in een groot scala aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het straatwerk waarmee het bedrijf ook in omringende plaatsen als Harderwijk, Putten en ver daarbuiten vele positief heeft verrast. 

Inmiddels kan Grevenhof Grondwerken u dan ook een compleet pakket aan diensten aanbieden en dat zorgt voor een groot voordeel voor u. Want kiest u voor Grevenhof Grondwerken dan bent u verzekerd van het feit dat u met slechts één partner te maken heeft tijdens uw klus. Wij zijn namelijk in staat uw klus, van tuinaanleg tot graafwerk, van A tot Z uit te voeren. 

Kies daarom voor de professionele aanpak en ons ervaren personeel. Want in het verleden hebben wij keer op keer bewezen de beste keuze te zijn voor alle bestratingswerkzaamheden en aanverwante zaken. Daar staat onze inmiddels vaste klanten bestand garant voor. Wij leveren u functionele oplossingen die ook nog eens een lust voor het oog zal zijn. 

Wilt u in contact komen met ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan open voor een gesprek of het aanbieden van een scherpe offerte. 

Opbellen
E-mail