Straatwerk

Wilt u een mooi stuk straatwerk laten aanleggen, wat ook nog eens jarenlang meegaat? Dan bent u op zoek naar een geschikte professional voor uw straatwerk. Grevenhof Grondwerken is zo'n professional. Door jaren lange ervaring en de beste stratenmakers biedt Grevenhof u een goed advies en de perfecte oplossing. 

Wij leggen voor u allerlei soorten straatwerk aan. Van een oprit voor uw garage tot de aanleg van complete tuinpaden. Of u nu kiest voor gebakken waaltjes of natuursteen onze professionals leggen uw straatwerk op prachtige wijze neer. Kijk voor meer informatie over diverse soorten straatwerk op de website van onze leveranciers zoals Pieper Ermelo en Van Den Hoorn Barneveld

Voordelen van Grevenhof Grondwerk en Bestrating

  • Kennis door jarenlange ervaring
  • Levering van een totaalpakket van ontgraven tot bestraten
  • Oplossingen voor ontwatering
  • Er wordt gewerkt met duurzame producten, uw straatwerk blijft zo jarenlang mooi en goed. 


Dus laat u uw straatwerk in Ermelo, Harderwijk en omgeving uitvoeren door Grevenhof grondwerk en bestrating dan weet u zeker dat alles is geregeld. Van het juiste advies tot verwerking van zand en puin en van het ontgraven tot aansluiten van contactpunten voor verlichting (Meer weten over buitenverlichting die wij kunnen aansluiten? Bekijk de verlichting van In-Lite eens). 

Voorbeelden van straatwerk wat Grevenhof uit Ermelo voor u kan bewerkstelligen;


Waaltjes met staptegels

Kronkelende tuinpaadjes


Zelfs Keramisch tegelwerk is mogelijk.Opbellen
E-mail